Kurser

UTBILDNING TILL HOLISTISK HÄLSOCOACH (PT) & RYGGKURSER

Vill du utbilda dig? Vi lär dig!

Har du egna smärtor?

Ryggkurs

En kurs för dig med ryggsmärtor, men passar även för dig med problem med axlar/nacke eller knä. ”kursen sträcker sig över 2 månader med både teori och träning syftet och få redskapen till att bli friskare och starkare. Det är 5 träffar a 2h. Ny kurs startar när vi har fått in tillräckligt med anmälda. Vill du veta mer eller anmäla intresse?

Ryggkurs - problem med rygg, nacke osv...
Utbildning av Nordisk Hälsa till personlig tränare (PT) och holistisk hälsocoach i Vännäs

Holistisk hälsocoach

Hälsocoach

Till hösten startar vi en utbildning till holistisk hälsocoach. Denna utbildning riktar sig så väl till dig som redan har kunskap inom PT, vill bli personlig tränare eller dig som bara vill kunna allt det vi kan om kroppen, träning, kost & hälsa. Utbildningen sträcker sig över 9 månader och är både på distans och på plats i vår studio i Vännäs ca 1 gång i månaden.

Mammaträning

Nybliven mamma?

Mammaträning är till för nyblivna mammor som vill komma igång med sin träning efter att ha fått barn, där de också kan lära sig mer om sin kropp och samtidigt få chansen att träffa andra mammor och deras bebisar. Träningen anpassas individuellt baserat på varje persons förutsättningar och förmåga. Vi träffas två gånger i veckan under en period av sju veckor. Du känner din egen kropp bäst, men vi rekommenderar att det har gått 6-8 veckor efter förlossningen innan du börjar träna. Nästa grupp kommer att starta efter sommaren, men du kan anmäla ditt intresse redan nu om du är intresserad av en plats. Vi tar emot högst åtta mammor med bebisar per grupp.

Mammaträning, Vännäs
Thaiboxning för kvinnor i Vännäs med Shauna Adams

Thaiboxning för kvinnor

Thaiboxning

En introduktionskurs i Thaiboxning speciellt för kvinnor och tjejer som är 16 år eller äldre. Under kursens gång kommer vi att gå igenom de grundläggande teknikerna inom Muay Thai-kampsporten. Vi kommer att öva på att slå, sparka, använda armbågar och knän, utföra grepp samt förbättra fotarbetet. Vi kommer även att diskutera mental inställning, taktik, kroppshållning och medvetenhet om omgivningen. Vi kommer att undersöka olika sätt att maximera kraften i våra rörelser och bryta ned olika moment för att träna muskelminnet. Vi kommer också att öva på blockeringar för att träna våra skyddsreflexer. Det kommer att vara avslappnade veckor med intensiva träningspass där vi kan frammana vår inre kämpe. Inga förkunskaper krävs, och du kan delta ensam eller tillsammans med en vän. Kursen börjar den 6:e september kl. 18:30-19:45. Den sträcker sig över 10 veckor och kostar 2500 kr.

Ny kurs!

En ny start

Mer information kommer inom kort.

Kolibri, Nordisk Hälsa, Vännäs
Yoga-träning i Vännäs

Yoga med Malin

Yoga

Välkommen till Yoga-klasser med Malin Nilsson! Oavsett om du är en erfaren yogi eller nybörjare, erbjuder Malin en unik blandning av klassiska yogaformer för att förnya både kropp och sinne. Med hennes passion och expertis guidar Malin dig genom varje session, säkerställande personlig utveckling och balans. Klasserna sträcker sig över hela året, både digitalt och fysiskt, i vår harmoniska studio belägen i hjärtat av Vännäs. Boka din plats idag och upplev transformationen med oss!

GÅ MED OSS & KOM I FORM!

BLI MEDLEM IDAG
PRIORITERA DIN HÄLSA

X